Spelens hus öppnar (begränsat) 1 juni => mer info

COVID-19

Status Spelens hus

Spelens hus lokaler:

Status: Öppnar snart (begränsat)
Senast uppdaterat: 2020-05-28
Meddelande: Spelens hus öppnar för föreningsaktiviteter från och med måndag 1 juni 2020, se nedan.

.

Spelens hus premises:

Status: Soon to be open (limited)
Last update: 2020-05-28
Message: Spelens hus opens june 1st, with restrictions, se below.

Spelens hus öppnar för föreningsaktiviteter från och med måndag 1 juni 2020.

Spelens hus sätter följande grundläggande krav:

Lokalen delas:

Föreningarna har tillgång till: Stora rummet, Orange & Blue Portal, Studion, Källaren (måste använda dessa toaletter). OBS! Detta innebär att föreningarna inte har tillgång till köket, så dryck och liknande måste antingen tas med själv eller köpas i kiosken.
Kontoret har tillgång till: Kontoret, köket, toalett på ovanvåningen, Firefly (hallen). Endast kontoret samt föreningsmedlemmar/deltagare som har behov av en handikappsanpassad toalett får använda toaletten på ovanvåningen.
Bord, handtag och andra gemensamma kontaktytor ska, vid avslutad aktivitet, tvättas av med tvålat vatten.

Föreningarna behåller sina kvällar. Innan aktiviteter kan återupptas ska föreningarna, gemensamt om de delar kväll med andra föreningar, skicka in ett förslag till Spelens hus styrelse som beskriver vilka regler de inför på sin aktivitet för att säkerställa god distansering mellan deltagare.

Detta förslag måste godkännas av Spelens hus styrelse innan föreningen åter kan använda lokalen.
Godkänt förslag ska presenteras för föreningens medlemmar, och inkludera att om reglerna inte följs kan detta rapporteras till info@spelenshus.se

Spelens hus styrelse förbehåller sig rätten att dra tillbaka ett godkännande om föreningarna inte håller sig till reglerna ovan eller i det individuella förslaget.”

Nästa steg för er, om ni vill återuppta era aktiviteter, är alltså att skicka ett förslag till oss med hur ni tänker hantera distansering mellan deltagare. Detta kommer behöva godkännas av oss innan aktivitet återupptas. Förslag skickas till info@spelenshus.se
Vi vill påpeka att tidigare regler kring städning, nyckelbärare, osv. fortfarande gäller.

Larmkoderna kommer bytas måndag 1 juni. Om ni eller era nyckelbärare inte har fått information med de nya koderna måste ni höra av er till oss snarast.

Med vänlig hälsning
Spelens hus