Spelens hus öppnar (begränsat) 1 juni => mer info

Game Lounge Malmö

LAN & e-sport

Game Lounge Malmö är en förening som siktar på att sätta Malmö på LAN-kartan. Vi ska bli störst i Malmö. Senaste åren har vi arrangerat vårt LAN på Baltiska hallen i Malmö och fyllt drygt 100 LAN-platser. Vi vill skapa evenemang som verkligen ska sätta Malmö på e-sportkartan.

Vi började som ett skol-LAN för åk 5 på Ängslättskolan och utökade så småningom till spannet åk 3-6 på Ängslättskolan och åk 7-8 på Gottorpskolan. Nu har vi blivit en förening som välkomnar alla e-sportare, dig som kanske aldrig har spelat förr till dig som är en van e-sportare.

Här är alla välkomna oavsett ålder, det finns inga hinder. Vi satsar på tillgänglighet och inkludering, att vi ska vara för alla, och att alla ska ha råd att kunna delta på våra event. De som inte själva äger en dator kan låna en dator och avgiften för LANet ska inte vara för hög, detta möjliggörs genom vårt samarbete med Spelens hus.

Vår tanke är att samla allt som har med e-sport att göra under ett och samma tak. Att du har möjlighet att delta antingen via en plats eller som besökare, en öppen plattform.

Missa inte denna möjlighet att skapa ett stort LAN-event i Malmö tillsammans med oss.

Mer info hittar ni på Game Lounges hemsida och ni kan även följa Game Lounge Malmö på Instagram och Facebook eller joina deras Discord!

HEMSIDA FACEBOOKINSTAGRAMDISCORD

Bli medlem i Game Lounge Malmö!

BLI MEDLEM