Flat Preloader Icon Välkommen till Spelens hus...

Blåkullalajv

Lajv, Pyssel & Fantastik

Föreningen Blåkullalajv är en spelförening ansluten till Sverok som funnits sedan 2016. Ursprungligen hette föreningen Lajvfamiljen Vivamus Vitae och var en lös sammanslutning för föräldrar som lajvade tillsammans med sina barn. I samband med föreningens första Harry Potter-inspirerade lajv Mirabilis fältstudiekurs och den uppföljande Kyndelsmarknad i Lykttändargränd hamnade fokus i allt större grad på den magiska lajvvärlden kopplad till magiskolan Blåkulla Magiska Läroverk. I samband med årsmötet 2017 bytte därför föreningen namn till Blåkullalajv.

Föreningen Blåkullalajv arrangerar levande rollspel i ett eget magiskt universum, inspirerat av J.K. Rowlings böcker om Harry Potter. Tillsammans har vi skapat en rik och spelfrämjande värld som tar avstamp i magiskolan Blåkulla Magiska Läroverk i Torup, men som även inkluderar Malmö och Lund och i förlängningen hela magiska Skåne. Vill du utforska hur det skulle vara att vara en häxa eller trollkarl som lever ett liv i de hemliga sprickorna av mundisarnas värld är Blåkullalajv föreningen för dig.

Föreningen anordnar regelbundet lajv i vår kampanjvärld och lägger också mycket tid på pyssel och hantverk för att tillverka kläder, masker och hantverk.

HEMSIDAFACEBOOK

Bli medlem i Blåkullalajv!

BLI MEDLEM