Flat Preloader Icon Välkommen till Spelens hus...

Join us!

BLI EN DEL AV SPELENS HUS

Tillsammans skapar vi 
framtidens spelstad och en grym gemenskap i Malmö

Alla är välkomna hos oss! Spelens hus är i Malmö stad en s.k. ‘organisation’ och välkomnar därför enbart andra föreningar som medlemmar. Dessa föreningar kan privatpersoner bli medlem i.

Självklart kan du som redan har en förening ansöka om att ansluta din förening till Spelens hus för att ta del av de förmåner vi erbjuder medlemsföreningar. Vill du starta en förening så kan vi även hjälpa till med vägledning vid uppstart.

Är ni istället ett företag eller en förening som vill samarbeta välkomnar vi alltid detta. 

Sist men inte minst håller vi regelbundet arrangemang där vi i den mån vi kan anställer unga. Vi söker alltid unga engagerade som vill lära sig att arrangera och projektleda event. Mer info

Givetvis finns det många andra kompetenser vi söker och bland annat kan man både vara aktiv som volontär, eller ta nästa steg och kandidera till Spelens hus styrelse.

Se alla alternativ nedan!

KONTAKT

Här hittar du några av de olika vägar en kan ta för att engagera sig i Spelens hus!

GÅ MED I EN FÖRENING

Alla är välkomna hos oss! Spelens hus är i Malmö stad en s.k. ‘organisation’ och välkomnar därför enbart andra föreningar som medlemmar. Dessa föreningar kan privatpersoner bli medlem i.

Du kan hitta mer information om föreningarna under fliken ‘föreningar’ i menyn. Vet du inte vilken förening du vill gå med i? Du hittar alla intresse-kategorier här!

HITTA FÖRENING

ANSLUT ER FÖRENING

Självklart kan du som redan har en förening ansöka om att ansluta din förening till Spelens hus för att ta del av de förmåner vi erbjuder medlemsföreningar.

Spelens hur erbjuder medlemsföreningar hyresfri lokal, medlemsrabatter hos våra partners, tillgång till organisationens utrustning på förfrågan, massvis med backning och mycket mer! 

KONTAKT

STARTA EN FÖRENING

Om ni är ett kompisgäng som spelar tillsammans eller en grupp som har ambitionen att t.ex. arrangera LAN, konvent, workshops eller andra roliga event så kan vi självklart hjälpa er med uppstart av er förening.

Vi har lång erfarenhet av styrelsemöten, ekonomi, medlemsrekrytering och spelvärlden i Malmö så väl som kontakter hos Malmö stad, Skatteverket och Sverok – Spelhobbyförbundet m.fl.

KONTAKT

SAMARBETA

Är ni ett företag eller en annan förening som önskar samarbeta?

Vi föredrar alla gånger samarbeten över ren sponsring då vi det att vi kan göra mer saker för Malmös unga spelcommunity tillsammans! 

Kontakta oss för mer info om hur vi kan göra grymma saker tillsammans!

KONTAKT

VOLONTÄR

Brinner du för att utveckla mötesplatser för barn och ungdomar? Eller är du själv kanske en spelintresserad ungdom?

Om du har ett specifikt spelintresse kan vi hjälpa dig hitta rätt inom communityt. Annars finns det alltid ett generellt behov av ideell kraft inom organisationen.  Kontakta oss för att veta mer!

KONTAKT

GÅ MED I STYRELSEN

Spelens hus är en demokratiskt uppbyggd ideell förening. Varje år hålls föreningens årsmöte och en ny styrelse väljs av medlemmarnas representanter.

Vanligtvis hålls årsmötet under våren och utannonserar senast två veckor innan. 

För mer info, kontakta oss!

KONTAKT