Flat Preloader Icon Välkommen till Spelens hus...

Om Spelens hus

Välkommen till Spelens Hus!

Vi är en ideell mötesplats för unga i Malmö där olika spelföreningar står för verksamheten. Mötesplatsen drivs av organisationen Spelens hus tillsammans med våra medlemsföreningar. Vår, och säkert din, uppfattning är att spel är en social sysselsättning. När det finns ett ställe att träffas på blir det enklare för alla att ta del av gemenskapen som finns inom spelhobbyn.

Hos oss kan du spela allt från analoga spel så som; brädspel, rollspel, figurspel och kortspel till digitala spel så som tv-spel, datorspel, VR men även mycket mycket mer! Våra föreningar har det mesta så som drösvis med brädspel, all terräng och figurer du kan tänka dig, både HTC Vive Pro och Oculus Rift, retro-konsoler så som Super Nintendo och Game Cube såväl som de senaste XBOX, Playstation och Nintendo konsolerna!

Ni kan se allt som händer hos oss i kalendern eller på Spelens Hus Facebook-sida. Missa inte heller att följa Spelens Hus på Instagram där ni kan ta del av det allra senaste!

Hitta till Spelens Hus

Spelens Hus hittar du på adressen Nobelvägen 145A, precis i korsningen Nobelvägen/Sallerupsvägen.

Spelens hus strävar efter att vara en mötesplats tillgänglig för alla. Vår huvudingång ligger på husets gavel vid Sallerupsvägen och har inga trappor (OBS! Personalingången vid Nobelvägen är den ingång som många ser först – följ huset längs med Sallerupsvägen så kommer du rätt).

Toaletten är tillgänglighetsanpassad och under hösten 2016 lät vi installera visuellt brandlarm (finns ej i källaren).