Flat Preloader Icon Välkommen till Spelens hus...

Spela för Malmö (Teamfight Tactics 15 maj)

Spela för Malmö (Teamfight Tactics 15 maj)

Nu kan du som gillar e-sport och gaming vara med och ge Malmös kämpande besöksnäring en hjälpande hand. Eller spela dig till donationer och support för ditt företag. Vi e-sportar ihop – för Malmö!

Den 15 maj anordnar Malmö Turism, tillsammans med Challengermode, Twitch, Scuffed Productions, Spelens hus, Citysamverkan, Scandic Hotels och ett gäng andra generösa sponsorer SPELA FÖR MALMÖ! En e-sport turnering med donations-stream live från Scandic Triangeln i Malmö.

TURNERINGEN
Spelet är Teamfight Tactics, ett spin-off spel på League of Legends som är lätt att lära sig och kul att titta på. Du behöver absolut inte vara gaming proffs för att kunna vara med och spela!
Alla Malmöbaserade företag kan anmäla sig gratis. Åskådare på Twitch kan heja på och stödja sitt lokala favoritställe – tittare kan antingen donera frivilliga summor via swisch eller köpa presentkort via Citysamverkan.

ANMÄLAN
Anmäl ditt företag till turneringen genom att skicka ett mail till spela@spelenshus.se. Eller följ live streamen på Twitch den 15 maj kl 19. Det här ska bli kul!

Ett jättetack till våra värdar på Scandic Hotel och till våra sponsorer, Komplett, Panasonic Sverige, noblechairs och Xtrfy, som bidrar med utrustning och priser. ?

Inlägg från Malmö turism på LinkedIn
https://bit.ly/play4malmo

Sverok – Spelhobbyförbundet Sverok Skåne Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, västra, Musik/Kultur #esport #malmö #supportyourlocal

The event is finished.

Date

May 15 2020
Expired!

Time

18:00 - 23:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: May 15 2020
  • Time: 12:00 - 17:00

More Info

Read More

Location

Scandic Triangeln
Scandic Triangeln Malmö Sweden 211 43
Read More

Next Occurrence