Flat Preloader Icon Välkommen till Spelens hus...

Malmö Brädspelsförening

Allt inom brädspel

Malmö Brädspelsförening har som syfte att främja brädspelskulturen i Malmö genom att fokusera på en inkluderande gemenskap där vi har roligt.

Vi välkomnar alla som är nyfikna på att spela brädspel till att delta på våra aktiviteter oavsett tidigare erfarenhet. Vår styrka är att vi har aktiva deltagare som kan lära ut brädspel från vårt bibliotek eller sin egen medtagna samling.

Att besöka våra träffar kostar ingenting, men om man trivs och blir en återkommande besökare får man gärna bli medlem för att stötta föreningen och spelkulturen. Det kostar 150kr för vuxna och 50kr för barn och unga vuxna 4-25 år.

Hur går det till? Det viktigaste är att du som ny besökare kommer i tid till träffen! Du kommer då att mötas av vår värd som stöttar dig i att hitta en lämplig spelgrupp.  Regelgenomgång leds oftast av personer vid bordet som kan reglerna till det aktuella brädspelet. Det som förväntas av dig är att vara öppen för att lära dig nya spel, aktivt lyssna, respektera din grupp och omgivning men främst av allt: ha kul!

Vi håller i regelbundna spelträffar en gång i veckan:
Helgfria onsdagar 17:50 till 22:00 på Spelens hus.
Vi har även helgträff den första lördagen i varje månad. På den månatliga lördagsträffen har vi öppet för barnfamiljer mellan 09:50-12:00 samt 13:00-19:00 då alla är välkomna (dvs även barnfamiljer).

Kolla gärna kalendern här på Spelens Hus hemsida för aktuell information.

För att komma i kontakt med oss, skriv till oss på Facebook eller Instagram alternativt maila på malmobradspelsforening@gmail.com

HEMSIDAFACEBOOKFACEBOOK-GRUPP INSTAGRAMMAIL

Bli medlem i Malmö Brädspelsförening!

BLI MEDLEM