Flat Preloader Icon Välkommen till Spelens hus...

Malmö Figurspelsförening

Allt inom Figurspel

Malmö Figurspelsförening startades 2015 och spelar figurspel tillsammans. Vi har ett öppet sinne för figurspel och spelar både 28mm, som Warhammer och Warhammer 40k, och 15mm, som Flames of war och By fire and sword. Det spelas även andra figurspel så som X-wing minatures. Vi har både terräng och spelmaterial till alla spel som man kan låna.

Vår kärnverksamhet är våra Tisdagskvällar då vi har spelträffar på Spelens Hus mellan 17:00 och ca 22:00. Medlemmar i MFF kommer och spelar olika spel tillsammans eller bara kommer förbi för att prata med gamla och nya vänner, och bli inspirerade i hobbyn. Vi ser ofta mellan 20-30 personer (höst 2017-vår 2018) varje Tisdagskväll.

Många hittar nya motståndare via vår Facebook grupp som har som huvudsyfte att föra samman spelare som letar nya medspelare. Nya spelare frågar om hjälp eller får spel demade för sig, rutinerade spelare träffas och spänner musklerna mot varandra. Allt på fantastiska bord som ägs av MFF. Föreningen har just nu (vår 2018) över 30 spelmattor och många hyllmeter terräng som passar mattorna perfekt.

Vill man inte spela kan man också hjälpa till att bygga terräng! Har man en idé själv eller man vill hjälpa till att slutföra ett stort pågående terräng projekt, så kom bara förbi eller kontakta styrelsen!

Är du nyfiken? Kom in och hälsa på en Tisdagskväll och prata med oss en stund.

HEMSIDAFACEBOOKFACEBOOK-GRUPPINSTAGRAMYOUTUBETWITCH

Bli medlem i Malmö Figurspelsförening!

BLI MEDLEM