Flat Preloader Icon Välkommen till Spelens hus...

Streaming

Följ oss gärna! <3

Kurser, produktion & events

Streaming har vuxit något enormt de senaste åren. Kanske tänker man främst på tonåringar som sitter i sitt rum och spelar Fortnite eller ett annat FPS-spel när man tänker på ‘streaming’, men faktum är att med rätt setup kan man göra vilken show somhelst till en livestreamad upplevelse.

De senaste åren har Spelens hus streamat allt ifrån klassiska digitala PC-spel, moderna konsolspel och riktigt retro sådana, till brädspel rollspel och även talkshows och intervjuer på ämnen så som spelkultur och spelbranschen.

Vi har i dagsläget ett nära samarbete med vårt kära Spelhobbyförbund, Sverok’s projekt ‘Sverok TV’ och vi samarbetar även med produktionsföretaget Scuffed Productions. Nedan ser ni Sverok TV’s video om grunderna till streaming!

Sverok TV

Projektet Sverok TV jobbar för att långsiktigt skapa en mer välkomnande attityd och kultur online, samt förbättra samhällsbilden av spel och spelkultur. Detta görs genom att på Sveroks Twitch och Youtube visa upp vad som är aktuellt inom spelvärlden samt vad föreningar och medlemmar inom Sverok gör. Projektet Sverok TV är möjligt genom stöd från Arvsfonden.

Scuffed Productions

Företaget Scuffed Productions, är organisationens f.d. projektledares produktions- och event-företag, som från början grundades för att underlätta i de situationer som organisationen som ideell sådan kunde få svårigheter. Idag bygger Scuffed Productions broar mellan oss i den ideella sfären och företagen som har potential att gynna spel-communityt.

INSTAGRAM