Flat Preloader Icon Välkommen till Spelens hus...

Eldraine Sealed + Top 8 draft

Eldraine Sealed + Top 8 draft

OBS!: föranmälan med namn och försäkran om att man är medlem i föreningen ska mailas senast dagen innan turneringen, till: malmo.kf@gmail.com.
Maila samma adress om du har några frågor och se all info nedan:

Malmö Kortspelsförening anordnar en sealed deck-turnering där de 8 högst placerade spelarna möts i en draft. Turneringen anordnas på Spelens Hus. Registrering från 10:30 och start 11:00. Priser delas framförallt ut till de som lyckas placera sig väl i top 8-draften. Kostnad för att vara med i turneringen är 250:-

Detta är en turnering för föreningens medlemmar. Är du inte medlem så hjälper vi dig gärna lösa medlemskap (50:- för ett helt år) . Alla är välkomna att bli medlemmar, det är enkelt och går snabbt att bli medlem. Deltagare kommer, via mail eller på plats, behöva uppvisa att de är medlemmar i föreningen. Maila oss i förväg om ni har frågor om detta så hjälper vi er att kolla upp medlemskap. Eftersom vi riktar oss till våra medlemmar har vi möjlighet att erbjuda mer priser utan att höja avgiften!

Mer info om vad sealed deck är:
https://magic.wizards.com/en/articles/archive/lo/sealed-deck-2014-09-15

Arrangeras av: Malmö Kortspelsförening
I samarbete med: Spelens hus, Sverok Skåne, Playoteket och Studiefrämjandet Musik/Kultur Malmö och med stöd av Fritidsförvaltningen, Malmö Stad.

The event is finished.

Date

Nov 16 2019
Expired!

Time

10:30 - 18:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Nov 16 2019
  • Time: 04:30 - 12:30

More Info

Read More
Spelens hus

Location

Spelens hus
Spelens hus Malmö Sweden 212 15
Website
https://www.spelenshus.se
Read More

Next Occurrence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *