Flat Preloader Icon Välkommen till Spelens hus...

Gentry FNM på MTG Arena

Gentry FNM på MTG Arena

På grund av Corona spelar vi tills vidare FNMn på MTG Arena. Mer information går att finna på Discord – https://discord.gg/x5UdPH

Välkommen till Playotekets och Malmö Kortspelsförenings Gentry Friday Night Magic på MTG Arena!

Gentry är en form av budget Standard som är lättillgängligt för alla. Man bygger en lek med minst 60 kort och en Sideboard med max 15 kort. Leken och Sideboarden får tillsammans inehålla max 4 Rares/Mythic Rares som också måste vara unika, max 15 Uncommons och resterande kort måste då vara Commons. Alla kort måste vara legala i formatet Standard, vilket för tillfället betyder att man kan spela med alla kort från Guilds of Ravnica till Ikoria Lair of Behemoths.

Korten Gates Ablaze och Guild Summit räknas som rares, vilket innebär att man bara får ha en av dessa två och de räknas till de 4 rares/mythics du får ha i din lek.

Vi spelar 4 rundor Swiss med Promo-boosters i pris efter standings.

För att stötta communityt får man mycket gärna bli medlem i Malmö Kortspelsförening. Det gör man enkelt här:
➡➡ https://ebas.sverok.se/signups/index/8239

OM MAGIC THE GATHERING

Magic: The Gathering, utvecklat av Wizards of the Coast, är ett av världens mest populära och äldsta samlarkortspel. Iklä dig rollen som en trollkarl för att frammana trollformler, varelser och utrustning för att besegra dina fiender. Spelet går att köpa som färdiga spellekar, små kortpaket som kallas boosters, eller 36-pack med boosters vilket kallas displays.

Korten är även olika sällsynta och kan betinga ett värde på begagnatmarknaden, vilket gör att det är en attraktiv hobby för samlare. Kuriosa: Det mest eftertraktade kortet genom tiderna är Black Lotus från 1993, som utan vidare går för ett sexsiffrigt belopp!

Evenemanget hålls i samarbete med Malmö Kortspelsförening, Spelens hus, Sverok – Spelhobbyförbundet, Sverok Skåne, Malmö stad & Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, västra, Musik/Kultur.

The event is finished.

Date

Jan 24 2020 - Apr 17 2020
Expired!

Time

18:00 - 21:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Jan 24 2020 - Apr 17 2020
  • Time: 12:00 - 15:00

More Info

Read More

Location

MTG Arena
MTG Arena
Read More

Next Occurrence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *