Flat Preloader Icon Välkommen till Spelens hus...

Pysselträff, 19/2

Pysselträff, 19/2

Föreningen Blåkullalajv kan nu nöjt förkunna att en av årets viktigaste målsättningar: regelbundna träffar för föreningens medlemmar, nu går i lås. På Spelens hus i Malmö kommer Blåkullalajv att samlas 18-20 varje onsdag i jämna veckor. Så i praktiken två medlemsträffar i månaden under året!

Medlemsträffarna kommer att ha varierande tema som tydligt kommer att anslås på föreningens sida www.blakullalajv.com. Det kan handla om karaktärsskapande i den gemensamma kampanjen, lajvskrivande, wikipediauppdaterande, kurser i teatersminkande, marknadspysslande eller workshop med någon speciellt inbjuden expert. Oavsett tema så ska du som medlem alltid känna dig välkommen att bara dyka upp för att snacka lite snick med andra medlemmar och kanske pula med dina egna projekt.

Under vår första träff som hålls redan nu, onsdag 19/2, 18-20, är det fritt fram att ta med vad du vill att pyssla med. Kanske du vill göra en ny trollstav eller skriva ihop en bakgrund till din karaktär? Eller har du ett diplom från Blåkulla Magiska Läroverk att förfalska? Du är välkommen även om du inte har något att pyssla med. Det är alltid kul att bara umgås och snacka.

The event is finished.

Date

Feb 19 2020
Expired!

Time

18:00 - 20:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Feb 19 2020
  • Time: 12:00 - 14:00

More Info

Read More
Spelens hus

Location

Spelens hus
Spelens hus Malmö Sweden 212 15
Website
https://www.spelenshus.se
Read More

Next Occurrence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *